Vragen:

Uiteraard kunt u altijd bellen met een vraag naar 0104140111 of een mailtje sturen naar sales@foodelicious.nl

Veelgestelde vragen

 • Bezorgen en evt kosten

  Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen en verwerkt ontvangt u van ons een bevestiging hiervan. Mocht er onverhoopt iets met de order aan de hand zijn, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Zorg er daarom altijd voor dat uw contactgegevens kloppen. Dit contact zal in veel gevallen per telefoon gaan.

  U ontvangt nogmaals een bevestiging per mail indien uw order verstuurd is. Daarin staat een track en trace code zodat u zelf uw zending online, via de site van DHL kunt volgen.

  Wij doen ons best om uw bestelling zo snel mogelijk af te leveren. De leverdagen zijn maandag t/m vrijdag. Zaterdag en zondag in gezamelijk overleg en tegen een evt. toeslag. De levering vindt plaats met DHL.

  De verwerkingstijd van uw order is ongeveer 5 werkdagen

  Bezorgkosten:

  Bij een bestelwaarde vanaf €375,- excl. btw verzenden wij gratis binnen Nederland*. Anders kost verzenden €25,-. Geeft u aan dat u het wilt ophalen, dan rekenen we geen verzendkosten.

  Binnen België en de *Waddeneilanden verzenden wij gratis vanaf €600,- excl btw. Onder dit bedrag rekenen we €50,- aan verzendkosten.

  *De Waddeneilanden vallen vanwege toeslagen niet binnen de Nederlandse tarieven.

  Tijdens de bestelprocedure kunt u zien hoeveel uw order bedraagt en of u bezorgkosten dient te betalen. 

  Alle genoemde prijzen op onze site zijn exclusief BTW.

   

 • Bedrijfs- en contactgegevens

  Onze bedrijfgegevens zijn:

  Foodelicious WHOLESALE B.V.
  Maaiveldweg 14
  2661CX Bergschenhoek
  Tel:010-4130111
  (kies in het doorverwijsmenu voor optie 2 om doorverbonden te worden naar de afdeling sales)
  Contact: sales@foodelicious.nl

  BTW nummer: NL862955439B01
  Kamer van Koophandel: 83678379
  Rabobank: NL 50 RABO 0115262121

  maandag t/m vrijdag

  9:00 - 17:00

 • Is er ook een showroom?

  Jazeker, al noemen wij het een winkel. Foodelicious heeft een winkel in Rotterdam van ruim 400 vierkante meter waar we alle spullen uit de groothandel testen, proeven en verkopen. Hierdoor houden we direct contact met de consument om jullie als wederverkoper nog beter te kunnen adviseren op verkooptechnieken, toepassingen en smaak combinatie's.

  Uiteraard hanteren wij in de winkel gewoon de adviesverkoopprijs. Onze winkel bezoeken; heel graag, leuk en gezellig, mail even wanneer je komt dan maken we tijd voor je (sales@foodelicious.nl)

 • Wat te doen bij breuk?

  Wij doen er alles aan om uw pakket heel bij u te krijgen. We maken gebruik van stevige dozen, opvulmateriaal en heel veel liefde bij het inpakken van uw order. Mocht er echter toch iets kapot aankomen dan sturen wij het artikel kostenloos opnieuw. Als u de schade zo snel mogelijk wilt melden, inclusief een foto van het kapotte artikel, dan sturen wij u aansluitend een nieuw artikel toe.

 • Hebben jullie ook algemene voorwaarden

  Uiteraard, we hebben zelfs geprobeerd ze leesbaar te maken voor iedereen. Lees hier