Bezorgen, ophalen en retour

Direct na het plaatsten van de online order ontvangt u via de mail een bevesting van de order.  Zodra wij deze verwerkt hebben ontvangt u nogmaals een bevestiging. Op het moment dat wij de order meegeven aan DHL ontvangt u een e-mail van DHL met de Track & Trace code zodat u de zending kunt volgen.Houd bij het ophalen in Bergschenhoek rekening met een minimale doorlooptijd van 2 werkdagen. U ontvangt een e-mail zodra uw bestelling klaar staat. Indien u de order komt halen ontvangt u 5% ophaalkorting, bij spoedleveringen binnen 2 werkdagen komt de 5% voordeelkorting te vervallen.

Bij een bestelwaarde vanaf €375,- excl. btw verzenden wij gratis binnen Nederland*. Anders kost verzenden €25,-. Geeft u aan dat u het wilt ophalen, dan rekenen we geen verzendkosten. Binnen België en de *Waddeneilanden verzenden wij gratis vanaf €600,- excl btw. Onder dit bedrag rekenen we €50,- aan verzendkosten.

*De Waddeneilanden vallen vanwege toeslagen niet binnen de Nederlandse tarieven.

Eventuele retouren worden ook via DHL verwerkt. Neem daarvoor altijd eerst contact met ons op via sales@foodelicious.nl.