Heerlijk met ciderazijn, balsamico met hazelnoten of met bosvruchten.
Inhoud: 20 stuks
u dient in te loggen om de prijzen te zien.
20 receptkaartjes met daarop het recept voor een lekkere salade met buffelmozzarella, pasta, avocado en pancetta. Hieronder het volledige recept met tips voor olijfolie en azijn.
Kook de pasta beetgaar in ruim kokend water met zout en spoel af met koud water. Bak het spek lichtbruin krokant en laat het afkoelen en uitlekken op keukenpapier. Tomaatjes, lente ui en avocado snijden en alles mengen in een mooie kom en afmaken met wat olijfolie en azijn.
Tip – De donkere balsamico azijnen mengen we meestal niet met de olie in de salade maar gieten we als laatste over de maaltijd/salade. Dit voorkomt dat de sla en mozzarella bruin kleuren van de azijn zonder dat dit afbreuk doet aan de smaak.
Artikelnummer: GHRK117 / EAN code:8720629702971