Receptkaartjes La Campofilone Pasta (20 stuks)

Traditionele Italiaanse pasta, te bereiden als verse pasta.

Inhoud: 20 stuks


Receptkaartjes La Campofilone pasta

20 receptkaartjes met tips voor het gebruik van deze heerlijke pasta. Zie hieronder de tekst van het receptkaartje.

Tips voor La Campofilone pasta

In het midden van Italië ligt het middeleeuwse dorpje Campofilone, waar deze traditionele handgemaakte Italiaanse eierpasta vandaan komt. Geproduceerd met eigen durum-tarwe en eieren van scharrelkippen uit de eigen achtertuin. Door het kneden van het deeg op een lage temperatuur en het langzame drogen is deze pasta al gaar na 1 à 2 minuten koken. De pasta’s laten zich het beste verwerken als verse pasta’s. 

  • Fettuccine is een smalle lintpasta. Maak hierbij een pastasaus van pomodorini tomaten, zwarte olijven en wat gebakken paddenstoelen en aubergine. 
  • Tagliatelle is lekker bij de klassieke bolognesesaus, of probeer hem ook eens met onze kant en klare vegetarische bolognesesaus van Biagi. Super makkelijk maar zeker niet minder lekker. 
  • Pappardelle is een brede variant lintpasta en is lekker met een zelfgemaakte pastasaus van de San Marzano tomaat, gehaktballetjes met Siciliaanse kruiden, groene olijven en mozzarella. En natuurlijk in een truffelsaus erg goed (zie receptkaartje truffel).


Artikelnummer: GHRK110 / EAN code:8720629702919