Receptkaartjes Pesto en Bruschetta (20 stuks)

Tips voor het gebruik van pesto en bruschetta.

Inhoud: 20 stuks


Receptkaartjes voor pesto en bruschetta

20 receptkaartjes met ideetjes voor het gebruik van verschillende pesto's, bruschetta's en tapenades. Ze staan hieronder allemaal vermeld, zoals op het receptkaartje.

Pesto

  • Voor een heerlijke (en makkelijke) pasta pesto: kook de pasta, roer hier vervolgens wat basilicum pesto of pesto rosse doorheen. Garneer met pijnboompitjes, rucola en vers geraspte Parmezaanse kaas.
  • Maak eens een koude pasta salade met pesto ricotta et noci, gerookte kip, veldsla, zongedroogde tomaatjes en pijnboompitjes.
  • Gebruik onze pesto piccante eens als saus over kip (eventueel met wat crème fraîche.)
  • De pesto giallo is ideaal voor een garnalencurry in combinatie met wat kokosmelk.
     

Bruschetta en Tapenade

  • Besmeer sneetjes stokbrood of boerenbrood met wat tomaten bruschetta. Leg er een plak geitenkaas en een plakje ontbijtspek op. Plaats dit in een tot 180 graden voorverwarmde oven tot de kaas gesmolten en mooi goudbruin is.
  • Gebruik de paddestoelen tapenade eens op een hamburger, als pizzabasis, of op een toastje met brie en uitgebakken pancetta.
  • Meng groene olijven tapenade met fijn gesneden sardientjes voor een lekkere brooddip. 


Artikelnummer: GHRK108 / EAN code:8720629702896