Receptkaartjes Komkommersoep met basilicum (20 stuks)

Lichtgroene komkommersoep met Hollandse garnalen en basilicumolie.

Inhoud: 20 stuks


Receptkaartjes voor komkommersoep met basilicumolie

20 receptkaartjes voor frisse komkommersoep met basilicumolie, zongedroogde tomaatjes en Hollandse garnalen. Hieronder het volledige recept zoals op het receptkaartje.

Recept voor komkommersoep (4 pers)

  • 1 komkommer
  • 1 avocado
  • sap van halve citroen
  • beetje Griekse yoghurt of zure room
  • verse rode peper of cayennepeper
  • 4 zongedroogde tomaten in reepjes
  • halve paprika
  • 100 g Hollandse garnalen
  • verse basilicum in reepjes
  • basilicumolie
     

Komkommer halveren en de zaadlijsten verwijderen. Stukje komkommer in kleine blokjes snijden, rest in de blender met citroensap, yoghurt, avocado en beetje fijngesneden rode peper en zout naar smaak fijnmalen. Paprika in kleine blokjes snijden en mengen met komkommerblokjes, tomaat, basilicum, peper/zout en wat basilicumolie en koelen in de koelkast indien nodig. Soep over de borden verdelen en garneren met garnaaltjes. Rest van de garnalen door het paprikakomkommermengsel mengen en in het midden van het bord leggen. Basilicumolie erover sprenkelen.


Artikelnummer: GHRK107 / EAN code:8720629702889