In de winkel van Gert-Jan Huuksloot: Hoeckse Vis en Zeebanket

Wij zijn super trots op alle mooie ondernemingen waar onze producten te koop zijn. We nemen jullie hier mee naar de winkels van foodondernemers door heel het land. We nemen deze keer een kijkje In de winkel van Gert-Jan Huuksloot: Hoeckse Vis en Zeebanket in Bergschenhoek.

Gert-Jan heeft een passie voor vis. Hij was jarenlang trouwe klant bij Hoeckse Vis en Zeebanket. Net voor corona besloot hij met eigenaar Patrick Starrenburg in zee te gaan en na de verhuizing naar een groter en moderner pand aan de overkant van de oude winkel, runnen zij de onderneming nu samen. Een viswinkel in combinatie met (vis) restaurant. Doordat Hoeckse Vis en Zeebanket in de coronaperiode open mocht blijven, was de start een groot succes. Mensen kookten massaal thuis en daar hoort verse vis bij!

Verse vis is precies waar het om draait bij Gert-Jan. In het restaurant wordt dan ook gekookt met verse vis uit de vitrine van het winkelgedeelte én met Foodelicious producten.

Zo wordt de tomaten azijn gebruikt bij de oesters. Klanten zijn er dol op, het is dan ook één van de bestsellers van Hoeckse Vis en Zeebanket. “Als ze hier de oesters hebben gegeten, nemen ze vaak een flesje mee naar huis”, vertelt Gert-Jan. “Klanten geef ik graag een cupje azijn mee om thuis te proeven en dat wordt zeer gewaardeerd.”

Gert-Jan en Patrick gaan graag in gesprek met klanten over de producten en hoe je die het beste kunt bereiden en eten. “We zijn zeker voornemens om proeverijen in de zaak te gaan houden. Zo kunnen klanten ook proeven hoe onze verse producten samengaan met de producten van Foodelicious die wij verkopen.”

Hoeckse Vis en Zeebanket heeft veel trouwe en vaste klanten en er komen steeds nieuwe klanten bij. “We krijgen nog veel nieuwe klanten die iedere keer weer complimenten geven over onze mooie winkel en restaurant. Daar worden we vrolijk van!”