VERHUISBERICHT

Beste afnemer, 

wij gaan (weer) verhuizen.
Ditmaal naar een veel groter magazijn met meer logistieke mogelijkheden en kantoorruimte. Onze huidige opslag is wat krap aan het worden voor de steeds groter wordende voorraad en ons groeiende assortiment. Van Rotterdam verhuizen wij een paar kilometer verder naar Bergschenhoek. Daar kunnen we onze delicatessen beter op voorraad houden en kunnen we jou nog beter van dienst zijn!  We proberen er natuurlijk voor te zorgen dat je zo min mogelijk hinder ervaart van onze verhuizing, vandaar deze informatiemail.

Hoe gaat onze verhuizing eruitzien en wat heeft dat voor invloed op jullie bestelritme?
week 34 & 35 

Dit zijn de laatste weken vóór de verhuizing waarin we nog versturen. Bestel dus extra en op tijd om zeker te weten dat je genoeg hebt! De laatste verzenddag zal vrijdag 28 augustus zijn.

Week 36
Deze week zijn wij aan het verhuizen en zullen er geen orders worden verzonden. Houd er rekening mee dat wij op deze dagen ook minder bereikbaar zijn dan je van ons gewend bent. Mailen kan altijd al zal de reactietijd iets trager zijn dan dat u gewend bent, telefonisch zijn wij niet bereikbaar van woensdag 2 t/m vrijdag  4 september. 

Week 37
In ons nieuwe pand zullen we weer opstarten in week 37 en gaan wij in de loop van deze week weer orders te verzenden.

Ons nieuwe adres wordt:
Foodelicious Wholesale
Maaiveldweg 12-14
2661 CX Bergschenhoek
(het telefoonnummer blijft hetzelfde)

Foto’s van ons nieuwe pand volgen snel en uiteraard zijn jullie van harte welkom om na de verhuizing langs te komen. Maak daarvoor gerust een afspraak met Rachad of Herman. 
Heb je nog vragen, neem dan even contact met ons op via telefoon (010 41 30 111, kies optie 2) of via de mail (sales@foodelicious.nl).
Onze excuses voor het eventuele ongemak.