Beurs update

 

TER ATTENTIE:

Ook al zijn de versoepelingen van de corona maatregelen ingezet, het houdt ons helaas nog steeds in zijn greep. Dat betekent dat de meeste geplande vakbeurzen zijn geanulleerd, zijn verzet of slechts onder voorbehoud nog in de planning staan. De anderhalve meter reglementen kunnen tijdens een dergelijk evenement bijna niet worden gewaarborgd, en dat begrijpen wij volledig. Op deze pagina houden wij jullie op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

 

Dit stond/staat er in 2020 op de planning:

GEANNULEERD:

Tavola – Kortrijk Xpo (België) 
Nieuwe data: 13-14-15 September 

Stand 155
 

Tavola is een vakbeurs als geen andere.  Sinds 1982 onderscheidt Tavola zich door haar specialisatie in de niche van de premium food & drinks.  Sterke marktleiders en ambachtelijke producenten brengen een bijzonder assortiment van streng geselecteerde delicatessen en heerlijke kwaliteitsproducten. 

Door haar uitzonderlijke productbeleving en uitgesproken aandacht voor nieuwe producten, is Tavola telkens opnieuw een topevenement voor de community van de food retail, speciaalzaken en cateringorganisaties.  Dit maakt van Tavola één van de mooiste, meest kwalitatieve foodbeurzen van Europa. 

Voor meer informatie en aanmelden kijk op: 
www.tavola-xpo.be

 

GEANNULEERD:

Gastvrij Rotterdam – Ahoy Rotterdam
21-22-23 September 

 


Foto: Rotterdam Ahoy - www.ahoy.nl

Gastvrij Rotterdam is dé horecavakbeurs voor ambitieuze horecaprofessionals en heeft zich tijdens vorige edities bewezen als hoogstaand gastronomisch platform voor de horecabranche. Het toonaangevende gastronomische platform voor de professionele horeca biedt bezoekers een overzichtelijk beeld van de laatste trends en ontwikkelingen in de sector en biedt daarnaast een compleet aanbod van food en non-food producten en diensten. Beursbezoekers kunnen genieten van 500 exposanten, diverse workshops, demonstraties, masterclasses, wedstrijden en proeverijen met sterrenchefs, meesterkoks, Masters of Wine en topgastronomen.

Gastvrij Rotterdam richt zich op ambitieuze horecaprofessionals uit het midden- en hoogsegment. Van harte welkom op Gastvrij Rotterdam zijn: chefs, souschefs, maîtres d'hôtel, sommeliers, bartenders, barista's, eigenaars en managers van restaurants, brasseries, hotel-restaurants, catering- en traiteurbedrijven, lunchrooms en daarnaast managers en inkopers uit de zorg- en recreatiesector.

Voor meer informatie en aanmelden kijk op: 
www.gastvrij-rotterdam.nl
 

GEANNULEERD:

Vakbeurs Foodspecialiteiten – Expo Houten
28 & 29 September

 

Reeds 30 jaar is de vakbeurs Foodspecialiteiten een groot begrip bij ondernemers die willen werken met alleen de mooiste en beste producten. Van oorsprong mag de beurs dan begonnen zijn als kaasbeurs voor kaaswinkeliers, in de loop der tijd is de beurs geëvolueerd naar dé beurs voor alle ondernemers die werken met foodspecialiteiten zoals kaas, noten, chocolade, koffie/thee, wijnen, bieren, vleeswaren en noem maar op wat al meer.

De Vakbeurs Foodspecialiteiten vindt plaats op maandag 28 en dinsdag 29 september 2020 in hal 1 en 2 van Expo Houten. De beursvloer is voor bezoekers geopend van 13:00 tot 22:00 uur.

Voor meer informatie en aanmelden kijk op:
www.vakcentrum.nl/vakbeurs-foodspecialiteiten

 

ONDER VOORBEHOUD

PLMA – RAI Amsterdam
Nieuwe data: 2 & 3 december

Hal 2.1 – stand F-3609
 

De jaarlijkse internationale handelsbeurs "World of Private Label" van PLMA wordt georganiseerd door de Private Label Manufacturers Association, die wereldwijd meer dan 4.500 leden vertegenwoordigt. Met kantoren in New York en Amsterdam is PLMA de grootste vereniging in zijn soort, exclusief gewijd aan de promotie van private label.

Al meer dan dertig jaar brengt PLMA's “World of Private Label” International Trade Show retailers, groothandelaren en andere private label professionals samen met fabrikanten om hen te helpen nieuwe producten te vinden, nieuwe contacten te leggen en nieuwe ideeën te ontdekken die hun private label zullen helpen programma's slagen en groeien. 

Voor meer informatie en aanmelden kijk op: 
www.plmainternational.com