Farmhouse pancake and waffle mix 453gr

Mix voor pannenkoeken en wafels.

Inhoud: 453 gram


Met deze Amerikaans mix maak je fluffy pancakes vól smaak en met precies de juiste structuur. Top af met een klontje roomboter en een scheut (ahorn)siroop en je breakfast of champions is klaar!

Recept Farmhouse Pancakes 
Ingrediënten, voor ongeveer 5 à 6 pancakes

1 ei
180 ml volle melk of karnemelk
1 el gesmolten boter
135 gram Farmhouse Pancake & Waffle Mix

Hoe maak je het:
Klop het ei met de melk, voeg de bakmix en de gesmolten boter toe en meng alles goed door elkaar. Bak de pannenkoekjes in een koekenpan met anti-aanbaklaag (of voeg een klontje boter toe) op middelhoog vuur. Draai de pancakes één keer om, wanneer er kleine luchtbellen aan de bovenkant komen. Bak tot ze gaar zijn en serveer direct. 

Recept Farmhouse Waffles
Ingrediënten, voor ongeveer 3 à 4 wafels

1 ei
150 ml water
2 el gesmolten boter
135 gram Farmhouse Pancake & Waffle Mix

Hoe maak je het:
Klop het ei door de melk (of de karnemelk), voeg de bakmix toe en meng goed door. Voeg als laatste de gesmolten boter erdoor en roer goed door. Schep het beslag op een heet wafelijzer. Zorg dat je een wafelijzer met anti-aanbaklaag gebruikt, of smeer het wafelijzer in met wat boter. Bak de wafels tot ze goudbruin zijn (de tijd wisselt per wafelapparaat). Laat ze even afkoelen op een rek, voor je ze serveert.


Artikelnummer: GHSWK059 / EAN code:711381020883

  • Ingredienten

    Verrijkt tarwemeel (niacine, gereduceerd ijzer, thiamine mononitraat, riboflavine, foliumzuur), maïsmeel, rijsmiddelen (natriumbicarbonaat, monocalciumfosfaat, natriumzuurpyrofosfaat), Gerstemoutextract. Bevat 2% of minder van het volgende: zout, karnemelk, suiker, kunstmatige smaakstoffen.

    Bevat: tarwe, zuivel

    Allergenen: MELK, TARWE, gluten